DESTACATS
Dates importants

Agenda 2020

 

Març

3 Formació Circuit de Carreres Populars 1: Never Stop, Runners Valencia y 10kFem

8 10kFem - Dia de la Dona... esportista!

5 al 8 Optiorange Valencia 2020

14 i 15 FIH Proleague València 2020

22 VIII Cursa de les Empreses Valencianes

28 Esports al Barri

28 i 29 Campionat Liberty Seguros Promeses Parlímpiques d'Atletisme

28 i 29 Gran Trofeo Valencia Vela Lleugera

29 III Volta a Peu Runners Ciutat de València

31  Formació Circuit de Carreres Populars 2: Cursa de la Dona

 
Noticies
• 23/03/2020 - Comunicado Oficial por el que se anuncia la suspensión de todas las actividades deportivass deportivas municipales de la ciudad de València
Leer más
• 05/03/2020 - FIH PROLEAGUE 2020
Leer más
• 03/03/2020 - 10kFEM Día de la Mujer
Leer más
• 28/02/2020 - Optiorange Valencia 2020
Leer más
• 26/02/2020 - Copa del Món de Triatló
Leer más
más noticias
 

¿Quieres participar como voluntario en la XXII Carrera Popular Galapagos 3F del Circuito de Carreres Populares de Valencia?

¿Vols ser voluntari en la  XXII Carrera Popular Galapagos 3F del Circuit de Carreres Populars de València?

Diumenge que ve 26 de gener comença una nova edició del ja tradicional Circuit de Carreras Populares de València, que encara la seua setzena edició, amb la celebració de la XXII Carrera Popular ‘Galápagos’ 3F, primera d’un total de deu proves que conformen el circuit.

Es tracta de la vint-i-dosena edició d’aquesta veterana prova del Circuit de Carreras Populares de València, que compta en aquesta edició amb una distància de 6.315m.

Tant en aquesta, com en les següents carreres, qui ho desitge pot apuntar-se en la modalitat no competitiva de «marxa a peu» i «marxa nòrdica». D’aquesta manera, els participants que es decanten per aquesta modalitat poden gaudir del recorregut d’una manera més pausada i amb una exigència física menor

La Carrera Popular Galápagos va nàixer gràcies a el Club d’Atletisme Galápagos que va aconseguir instaurar a la ciutat una prova que durant molts anys ha sigut part de la preparació per a molts atletes de la Marató de València, quan se celebrava el mes de febrer. Enguany se li ha volgut donar protagonisme al barri pel qual discorre, Tres Forques, d’ací el seu nom: Carrera Popular ‘Galápagos’ 3F.

Itinerari de trànsit

L’Ajuntament ha organitzat un dispositiu per a regular les possibles afeccions al trànsit durant diumenge que ve 26 de gener, amb motiu de la celebració de la XXII Carrera Popular Galápagos 3F. El circuit recorrerà diferents carrers principals de la ciutat com Tres Creus, avinguda del Cid i avinguda de Arxiduc Carles i Tres Forques, per la qual cosa, es procedirà a tallar el trànsit en els dos sentits de l’avinguda Tres Creus, entre Tres Forques i Arxiduc Carles, des de les 6.00 fins a les 11.30 hores.

Lliurament de dorsals

S’entregaran des de les 8h fins a les 8:55h, per la qual cosa es recomana arribar amb antelació.
El divendres es publicarà en la web del Circuit i xarxes socials el llistat del dorsal assignat als corredors inscrits carrera per carrera (és important saber-lo per a acudir directament a la taula de dorsals corresponent).

D’altra banda, per a fer les eixides més fluides hi haurà diferents calaixos en funció de les classificacions obtingudes en l’edició del 2019. A més, hi haurà tres calaixos amb accés restringit a corredors que tinguen dorsal preferent A, B o C.

Vestuari

Hi haurà un servei de vestuari, que estarà situat al costat de l’eixida del parquing del concessionari Hispanomoción.

Reciclatge de botelles de plàstic

Se situaran després de l’avituallament una sèrie de contenidors perquè pugueu depositar la botella d’aigua que us hauran donat amb la finalitat de facilitar la neteja posterior i que es puguen reciclar.

Novetats del 16é Circuit de Carreras Populares

Per a l’edició de 2020 l’entitat solidària será Goals for Freedom, un projecte que fomenta la igualtat de drets a través de l’esport la missió del qual és treballar per a desenvolupar l’autoestima, l’apoderament, la presa de decisions i la capacitat de lideratge de les dones, adolescents i xiquets i xiquetes, per a produir un canvi en la societat a través del futbol. Actualment compta amb o projecte a la ciutat de València dirigit per a dones migrants i víctimes de violència de gènere.

Una altra novetat de cara a 2020 és la creació de la figura de el Guia Solidari, ja que s’habilitarà una zona on diferents institucions que treballen amb esportistes adaptats, entre elles l’ONCE, en finalitzar les carreres, impartiran tallers per a aprendre a ser guia d’atletes invidents.

 

Horari del voluntariat del esdeveniment:
Diumenge día 26 de  gener de 2020 7:30 a 11:00.
Hora d’inici de la carrera a las 9:00 horas

 

Planificación

Distribució Esports al barri

Distribució carrera

Desplegable PLV

 

 

ENTIDADES COLABORADORAS
Inici Fes-te voluntari Oficina Voluntari Voluntariat Esportiu Formació Projectes Continguts Interés Agenda Noticies

OFICINA DEL VOLUNTARIADO DEPORTIVO DE VALENCIA
Complejo Deportivo Cultural "Petxina"- Paseo Petxina 42 Valencia
Telf: 963548300 (Ext 2984) Telf: 963382400 Fax: 963850684 E-mail: voluntariatesportiu@fdmvalencia.es