DESTACATS
Noticies
• 21/09/2020 - Acto de Entrega II Premios Deporte Inclusivo
Leer más
• 16/09/2020 - Campeonato de España Master Snipe 20
Leer más
• 15/09/2020 - Trofeo
Leer más
• 27/08/2020 - Marcha Ciudad Valencia Gran Fondo Internacional
Leer más
• 14/07/2020 - Lliga Mapfre de tennis
Leer más
más noticias
 

¿Quieres participar como voluntario en la X Volta a Peu de les Falles/CA Runners de l’Horta Castellar Oliveral – Circuito Divina Pastora de Carreras Populares de Valencia?

Vols participar com a voluntari en la X Volta a Peu dels Falles/CA Runners de l’Horta Castellar Oliveral - Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València?

 El cor de València bategarà al ritme de la X Volta a Peu dels Falles/CA Runners de l’Horta Castellar Oliveral, carrera que s'estrena en el XV Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València el pròxim 3 de novembre. Una prova que unix dos de les principals tradicions de la ciutat: falles i running.

 La Volta a Peu dels Falles, amb 6.050 metres és una de les més representatives de la ciutat, amb l'eixida en El Carrer Barques i meta en la mateixa Plaça de l'Ajuntament. Té un traçat especial, perquè és l'única que discorre pel centre històric de la ciutat, inclosa la zona de vianants de la Plaça de la Mare de Déu i Catedral.

 Organitzada per la Fundació Esportiva Municipal, col·laboren en esta carrera la Junta Central Fallera (que atorgarà premis específics a les comissions i ha programat punts d'animació) i el club C.A Runners de l’Horta Castellar-Oliveral.

 Els atletes amb dorsal preferent (A, B, C i D) seran els primers a eixir a les 09:00h. A continuació, serà el torn de la resta de corredors a les 09:04h i, finalment, a les 09:05h eixiran els participants pertanyents a la modalitat de marxa a peu i marxa nòrdica, modalitat creada per a facilitar l'accés a les proves a aquelles persones que desitgen realitzar el recorregut d'una manera més pausada i amb un requeriment físic menor. Cal matisar que estes modalitats no són competitives i, per tant, no s'exigixen categories.

Horari del voluntariat esdeveniment:

 Domingo dia 3 Novembre de 7:30 a 11:00.

Hora inici de la carrera a les 9:00 hores

 

 

Planificació

Distribució

Desplegable plv

Mapes

 

ENTIDADES COLABORADORAS
Inici Fes-te voluntari Oficina Voluntari Voluntariat Esportiu Formació Projectes Continguts Interés Agenda Noticies

OFICINA DEL VOLUNTARIADO DEPORTIVO DE VALENCIA
Complejo Deportivo Cultural "Petxina"- Paseo Petxina 42 Valencia
Telf: 963548300 (Ext 2984) Telf: 963382400 Fax: 963850684 E-mail: voluntariatesportiu@fdmvalencia.es