DESTACATS
Dates importants

Agenda 2019

30 al 7                                        Campionat de Espanya Gimansia Artistica Masculi i Femenina.

Juliol

Dia                                             Esdeveniment

5 al 7                                            XXI Trofeu SM La Reina – Regata Homenatge a la Armada

13 al 21                                       Eurohockey 2019

 

 

 
Noticies
• 05/07/2019 - EuroHockey Junior Championships, Men and Women, Valencia 2019
Leer más
• 03/07/2019 - Trofeu SM La Reina – Regata homenatge a l’ Armada – XXXII Copa Almirante Marcial Sánchez- Barcáiztegui
Leer más
• 28/06/2019 - Campionat Nacional Base, Campionat d’Espanya Individual de Clubs i Seleccions Autonòmiques Divina Pastora Seguros de gimnàstica artística
Leer más
• 19/06/2019 - TARONJA GAMES – MEDITERRANEAN SPORT SUNMEET
Leer más
• 18/06/2019 - Hockey Final Series
Leer más
más noticias
 

15k Nocturna València Banc Mediolanum

15k Nocturna València Banc Mediolanum

 La 15k Nocturna València Banc Mediolanum ja ha iniciat el seu compte arrere per a la seua sèptima edició que se celebrarà el pròxim 8 de juny de 2019.

Esta prova està organitzada per la Fundació València Club d'Atletisme de la Comunitat Valenciana i presenta un recorregut homologat amb el traçat que tant va agradar a corredors i públic, totalment pla de vies àmplies a la cerca d'afavorir una carrera plena de sensacions i amb les millors prestacions per als seus participants en una nit que serà inoblidable.

La prova tindrà el seu tret d'eixida en l'Avinguda Enginyer Manuel Soto, que servirà per a donar inici a la carrera i portarà als corredors cap a l'Avinguda del Port cap al centre de la ciutat. A partir del quilòmetre 9 la 15k Nocturna València Banc Mediolanum buscarà les grans vies per a encarar el tram final.

Després de recórrer els 15 quilòmetres passant pels punts més emblemàtics de la ciutat, el Port de València donarà la benvinguda als corredors, traçant els seus últims metres, en una nit de juny espectacular per a la pràctica esportiva. El recorregut este certificat per la IAAF/RFEA, sent en la seua totalitat urbà i sobre superfície asfaltada. La 15K Nocturna València Banc Mediolanum compta amb la distinció d'Etiqueta Bronze (Bronze Label) de la IAAF.

L'oficina del Voluntariat Esportiu col·laborarà amb prop de 80 voluntarios/as que participaran realitzant labors de la bolsa del corredor el divendres i dissabte en la fira situada en l'edifici de les Drassanes del Port.

En la carrera, es repartiran pels 15 quilòmetres de recorregut, per a vetlar per la seguretat dels participants i col·laborant junt amb l'organització perquè eixa nit siga la festa del Running per la ciutat de València.

A més els voluntarios/as se'ls obsequiarà amb una samrreta de voluntari/a, així com la camiseta del corredor, que podran anar a arreplegar-la a la fira el divendres i el dissabte fins al mig dia.

 #yosoyvoluntari

Planificacio

Distribució dorsals 

Distribució Carrera 

Desplegable Plv

Mapes Recorregut

ENTIDADES COLABORADORAS
Inici Fes-te voluntari Oficina Voluntari Voluntariat Esportiu Formació Projectes Continguts Interés Agenda Noticies

OFICINA DEL VOLUNTARIADO DEPORTIVO DE VALENCIA
Complejo Deportivo Cultural "Petxina"- Paseo Petxina 42 Valencia
Telf: 963548300 (Ext 2984) Telf: 963382400 Fax: 963850684 E-mail: voluntariatesportiu@fdmvalencia.es