DESTACATS
Dates importants

 

Octubre

28        Octubre      Mitja Marató de València

30        Octubre      Formación Curso 9/2018 (Carrera del Cancer, Volta al Cabañal, Carrera Violencia de genere)

29 al 4  Octubre     Trofeu 4 Naciones Absolut Masculí Hoquei

Noviembre

4         Novembre      9ª Volta a Peu de les Falles

11        Novembre      III Marxa contra la Violència de Gènere

13        Novembre      Formació Curs 10 (Marató de València)

14        Novembre      Formació Curs 10 (Marató de València)

20        Novembre      Formació curs 11/2018 (Carrera de la UV, Sanitas Marca Running, San Silvestre)

25        Novembre      7ª Carrera Universitat de València - Servei d'Educació Física i Esports

 

25        Novembre      6ª EDICIO CARRERA EN MANADA BIOPARC VALENCIA
 

 

 
Noticies
• 05/12/2018 - Mini-copa Endesa 2018 València
Leer más
• 27/11/2018 - Los Voluntarios/as sois LOS HERÓES DEL MARATÓN
Leer más
• 21/11/2018 - Volta a Peu de la Universitat de Valencia ( 25 de noviembre)
Leer más
• 07/11/2018 - III Marxa contra la Violència de Gènere
Leer más
• 02/11/2018 - IX Volta a Peu de les Falles/CA Runners de l’Horta Castellar Oliveral – Circuito Divina Pastora de Carreras Populares de Valencia
Leer más
más noticias
 

Mini-copa Endesa 2018 València

Mini-copa Endesa 2018 València

El pròxim cap de setmana, els dies 7 i 8 de desembre, tindrem la mini-copa Endesa, que es realitzarà en L’alqueria del Basket.

En aquest esdeveniment es concentrarà el millor talent infantil de tota Espanya. En aquest esdeveniment de Bàsquet, participaran els equips de les pedreres de de els millors equips d'ACB, com Barcelona, Unicaja, Juventut, Barcelona, Estudiants etc.

Apunta't i diverteix-te entre veient competir als millors talents de categoria infantil.

Els voluntaris/as realitzéssiu funcions de control d'accés, i informació cap al públic en la nova instal·lació de L'Alqueria del Basket.

Hauran dos torns:

Horari de 08.30 a 14.30 h i de 15.00 a 21.00 hores.

Lloc: Alqueria del Basket (al costat de la Font Sant Lluís)

Planificació

Distribucio

 

 

XXI Torneo Melé

Durant este pont de la Constitució, es va a celebrar la vint-i-unena edició del prestigiós Torneo Melé, el festival de rugbi base no oficial, més important del panorama nacional en el Poliesportiu Quatre Carreres.

El Torneo Melé és un Torneig per a categories base de rugbi, que naix en 1995 i que celebra este 2018 la seua XXI edició. Els seus fundadors van ser  el CAU València i el club degà del Rugbi Espanyol, la UE Santboiana. Amb els anys s’han anat sumant altres equips de tot el territori nacional entre els que es troben: Liceo Francés, CR. El Salvador, i, posteriorment el CRC Pozuelo, VRAC, CR Sant Cugat, Ciencias Rugby  I Trocadero Marbella.

El seu origen va ser la idea de donar, al mateix temps, una possibilitat d’eixir als equips del seu àmbit territorial en un Torneig amb els valors i riquesa que té la pràctica del rugbi, permetent als més jóvens jugadors de rugbi tindre unes trobades de caràcter anual per a ajudar-los en el seu desenrotllament del joc i en la seua motivació com a jugadors.

El Torneig s’ha convertit finalment una cita especial i ineludible en el calendari, un entorn en el que conviuen, en el pont del mes de desembre, aquells que més tard s’enfrontaran en els campionats d’Espanya, al maig, o acabaran compartint vestidor amb les seleccions nacionals en un futur.  

Per al CAU València, com a equip fundador, és fonamental, cada any tindre l’oportunitat de jugar amb el millor planter del rugbi nacional, permetent als seus jugadors competir, conviure, créixer com a jugadors i millorar en condicions de màxim nivell.

La mecànica del Torneig, pel seu volum en participació, implica la seua celebració alternativa en distintes seus quant a categories i simultània quant a la data, en les quatre seus dels quatre clubs fundadors: València, Valladolid, Madrid i Barcelona, i cobrix totes les categories des de S6 fins a S18, tant masculines com femenines. València acollirà les categories S6, S8, S10, S12.

D’esta manera, el Torneig cada any s’estén, per tot el territori nacional, i per totes les categories possibles donant lloc a un esdeveniment que genera il·lusió i orgull entre els seus participants.

 

Planificació

Distribució

 

ENTIDADES COLABORADORAS
Inici Fes-te voluntari Oficina Voluntari Voluntariat Esportiu Formació Projectes Continguts Interés Agenda Noticies

OFICINA DEL VOLUNTARIADO DEPORTIVO DE VALENCIA
Complejo Deportivo Cultural "Petxina"- Paseo Petxina 42 Valencia
Telf: 963548300 (Ext 2984) Telf: 963382400 Fax: 963850684 E-mail: voluntariatesportiu@fdmvalencia.es