DESTACATS
Dates importants
Setpiembre
 

20        Setembre         Formació BBVA Open ciudad de València

23        Setembre         42ª Volta a Peu als Barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre

22 al 30           Setembre         Open Ciudad de Valencia 2018

25        Setembre         Formació curs 8/2108 (RSR Bombers, Marcha Cicloturista, Volta a les Falles)

29        Setembre         #BEACTIVE NIGHT

29        Setembre           RSR BOMBERS VALENCIA

30        Setembre         Paseo Saludable Nau Gran

30        Setembre         Canrrera Bioparc

 

 
Noticies
• 13/09/2018 - Trofeo de Vela Infantil Copa UNICEF
Leer más
• 12/09/2018 - Día de la bicicleta 2018
Leer más
• 24/08/2018 - Ruta 2018 Amistosos preparatoris de la Copa del Món de Bàsquet Femení
Leer más
• 14/08/2018 - Torneig internacional de seleccions U14Femeni
Leer más
• 10/08/2018 - #YOSOYVOLUNTARI BBVA OPEN CIUDAD DE VALENCIA
Leer más
más noticias
 

Día de la bicicleta 2018

 

El 16 de setembre volem tornar a omplir la ciutat de València de bicicletes, gaudir d'un passeig i passar una demà fent el que més ens agrada pedalear.

Us parlem de la XXII edició del Dia de la Bicicleta, organitzat per l'Ajuntament de València a través de la Fundació Esportiva Municipal. Forma part dels actes que tenen lloc en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat.

El Dia de la Bicicleta és un homenatge a aquest vehicle popular, tan entranyable per a xicotets i majors. Es tracta de traure les bicis al carrer i fer un passeig per la ciutat amb els nostres amics o familiars, reivindicant al mateix temps, l'ús d'aquest vehicle com a mitjà de transport de la ciutat. No es tracta d'una competició, simplement és un passeig de 7,5km pels carrers més emblemàtics de la ciutat en una jornada de convivencia.

 L'eixida tindrà lloc en el Passeig de l'Albereda (entre el Pont de les Flors i el Pont d'Aragó). A les 9:00h començarà la concentració de participants, per a eixir a les 10:00h.

Aquells que estiguen interessats a participar encara poden inscriure's en les plantes d'Esports dels centres d'El Corte Inglés de nou Centre, avinguda de França i Pintor *Sorolla de València. Tots els participants que s'hagen inscrit podran participar en el concurs que ofereix un premi de 250 euros a la bicicleta més original.

Per a participar hauran de pujar a Instagram una foto del participant amb el seu dorsal ben visible i al costat de la seua bici personalitzada. Les bases del concurs es poden consultar en la web i en els centres d'El Corte Inglés. També se sortejaran 10 bicicletes durant la festa i activitats gratuïtes que tindran lloc al final de la prova en l'Albereda, aptes per a tots els públics i edats.

A més, la inscripció dóna dret a participar en diferents sortejos que s'efectuaran al final de la prova gràcies a l'El Corte Inglés.

Els voluntaris es reuniran el diumenge a les 8.45 hores en la carpa del Voluntariat, situat en el Passeig de l'Albereda, al costat del Pont de les Flors. En aqueix moment s'organitzaran per equips i es distribuiran per a realitzar les funcions d'avituallament, i control de recorregut per a garantir la seguretat de tots els participants.

#yosoyvoluntario

 

T'esperem.

 

Planificació

Distribució

Desplegable PLV

Mapes

 

ENTIDADES COLABORADORAS
Inici Fes-te voluntari Oficina Voluntari Voluntariat Esportiu Formació Projectes Continguts Interés Agenda Noticies

OFICINA DEL VOLUNTARIADO DEPORTIVO DE VALENCIA
Complejo Deportivo Cultural "Petxina"- Paseo Petxina 42 Valencia
Telf: 963548300 (Ext 2984) Telf: 963382400 Fax: 963850684 E-mail: voluntariatesportiu@fdmvalencia.es